KORENFESTIVAL SURHUISTERVEEN

Na maanden van voorbereiding was het afgelopen zaterdag zover: het Korenfestival in het centrum van Surhuisterveen. Samen met Mieneke Alting en Elizabeth hebben we dit evenement op touw gezet. Spannend hoe zo’n proces in zijn werk gaat. Gaat het wel lukken? Wat voor weer krijgen we? Is het programma duidelijk voor iedereen? Kunnen we de overschrijding van de tijdslimiet binnen de perken houden? Heel wat vragen die we onszelf gesteld hebben maar waar we geen antwoord op hadden omdat dit de eerste keer was dat we zo’n festijn hebben georganiseerd. Maar het is allemaal goed gegaan. Ook het weer deed mee: het regende zonnestralen. Een topdag!

Enkele reacties:

Het was wel heel gezellig.

Beste Mineke, Lutske en Elizabeth,

Wij vonden het super gisteren. Het was gezellig en leuk vertoeven daar in het centrum van Surhuisterveen. Er hing een hele leuke sfeer in de lucht en dat viel samen met ook nog eens prachtig weer. Voor ons een hele andere ervaring. Normaal hebben alleen kerk publiek. Dit is echt andere koek. Complimenten voor de organisatie. Het zat echt goed in elkaar.

hoi Lutske,

we vonden het vanmiddag erg leuk en gezellig,
Complimenten voor de organisatie !
Mochten jullie het volgend jaar weer organiseren, mag je ons gerust een mailtje sturen !!
 Lutske mogen we jullie langs deze weg nogmaals dank zeggen voor een wel heel goed georganiseerde middag. Het heeft ons aan niets ontbroken .wij kunnen met plezier terug zien op het Korenfestival 2014 in Surhuisterveen. Misschien tot een volgende keer aan ons zal het niet liggen.

ByIbjMECAAApOPu

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s